SYNERA BLANCO


Color groc pàl·lid. En nas destaquen les aromes florals de rosa i gessamí sobre un fons de fruita blanca madura (poma, pera). En boca és suau i fresc amb un post-gust aromàtic que recorda les aromes trobades en nas sumades a notes tropicals (meló).


Descarregar fitxa de cata

SYNERA BLANCO SEMI


Color groc pàl·lid. Aromes fruitals (poma) i florals (rosa). En boca és amable i ampli degut als sucres residuals ben compensats per una acidesa que li proporciona una suau frescor.


Descarregar fitxa de cata

SYNERA ROSADO


Color grosella brillant. Ampli en nas, amb aromes de maduixa, gerds i notes de confiteria. Del seu equilibri en boca, destaca l’estructura carnosa a la vegada que fresca, amb un final molt elegant.


Descarregar fitxa de cata

SYNERA TINTO


Color vermell cirera. En nas combina les aromes de fruita madura amb les aromes pròpies del seu pas per barrica durant 1 mes. Entre els aromes de fruita destaquen les notes de fruita del bosc (nabius i mores) foses amb notes de fusta de roure americà (vainilla, fumats).


Descarregar fitxa de cata

SYNERA CRIANZA


Color cirera fosc. Combina les aromes de petites baies amb una equilibrada presència de notes de fusta, degut a la seva criança de 6 mesos en barrica de roure francès i americà, que persisteixen de forma agradable en el gust.


Descarregar fitxa de cata